Wat kan ik U bieden?

In het atelier van Boek Timeworks verzorg ik reparaties van horloges van laag tot hoog segment. Dit kan ik aanbieden door de kennis en ervaring die ik in huis heb en mijn netwerk van leveranciers en vakkundige mensen.
Daarnaast voer ik in beperkte mate ook herstelwerkzaamheden uit aan goud en zilver sieraden.
Ik onderhoud graag nauw contact met U zodat de reparatie het gewenste resultaat oplevert.

Bent U geïnteresseerd in de prijzen? Vraag dan meteen de meest recente prijslijst aan!

Lees hieronder meer over mijn diensten.


Seiko automatic Seiko5 watchmaker horlogemaker vintageSeiko bluedial menswatch boektimeworks timeworks

Horloge reparaties

Timeworks
De reparaties aan horloges lopen sterk uiteen. Het kan voorkomen dat het vervangen van een functioneel of esthetisch onderdeel de enige benodigde reparatie is om het horloge weer te kunnen gebruiken, bijvoorbeeld, wanneer de kroon ontbreekt of de batterij leeg is.

In een ander geval is het nodig een uitgebreide reparatie uit te voeren, zoals wanneer het uurwerk vochtschade heeft. In die situatie zal het waarschijnlijk nodig zijn het uurwerk te demonteren, reinigen en te herstellen of zelfs het gehele uurwerk te vervangen. Voor het uitvoeren van deze en andere voorkomende reparaties heeft Boek Timeworks een goed uitgerust atelier en de benodigde kennis in huis.


Voor elke reparatie zoek ik naar de meest duurzame oplossing, zodat de eigenaar het horloge met veel plezier weer kan dragen!

Boek Timeworks horlogereparatie horlogemaker sieradenreparatie goudsmid zilver mokum├ę brans

Sieraden

Jewelworks
Voor reparatie van goud en zilver sieraden kunt U ook bij mij terecht! De kleine, veel voorkomende reparaties voer ik zelf uit. Daarbij gaat het bijvoorbeeld om schakelarmbanden, colliers, sluitingen en andere kleine herstelwerkzaamheden. Tevens werk ik samen met een goudsmidsatelier, dat maakt het mogelijk om ook de meer omvattende reparaties voor U te verzorgen, zoals ringen (ver-)maken of stenen zetten. 
Het is zelfs mogelijk om een uniek (gedenk-)sieraad naar Uw eigen ontwerp te laten maken!